07 juli 2007

enkele weken stilte...

Het zal enkele weken heel rustig worden op deze blog want het is tijd voor welverdiende vakantie. M’n vriendin en ik trekken voor twee weken met de tent naar Zweden en Noorwegen op zoek naar lange wandelingen, prachtige natuur, mooie momenten, rust, onszelf en elkaar.

Als je in de tussentijd op zoek bent naar interessant leesvoer, kan je altijd eens terugbladeren naar enkele van de al eerder verschenen artikels op deze blog.


Wat ik zelf als leesvoer in m’n rugzak stop voor onderweg, zijn de volgende veelbelovende boeken:

  • Het doel’ en ‘De zwakste schakel’ van Eliyahu M. Goldratt. Heel vlotte en spannende romans over productie en projectmanagement.
  • Uw brein als medicijn’ van Servan-Schreiber. Een boek van m’n vriendin dat ik al lang eens wil lezen en dat gaat over zelf stress en depressies etc te overwinnen door controle te krijgen over je emotionele brein.
  • De laatste Harry Potter om nog eens te herlezen vooraleer volgende week het allerlaatste boek uit deze enorm toffe reeks uitkomt.

Voila, bij deze zet ik m’n computer voor een paar weken uit. Tot schrijfs en veel plezier ondertussen!

2 opmerkingen:

Frank Gielen zei

En is alles al uitgelezen?

Jef zei

Nee, nog niet alles. 'De zwakste schakel' is uit en vond ik geweldig. Verder was ik ook bezig in 'scherven' van Hilde Vleugels, over de kracht van verhalen en interactionele vormgeving...

Maar nu wordt m'n lees-aandacht (en eigenlijk andere aandacht ook) vooral opgeslorpt door de nieuwe en laatste Harry Potter. Keispannend! Ik zit al over de helft, nog even en ik weet wie er sterft... :-)