01 november 2007

taart met één kaarsje...


Vandaag trakteer ik mezelf op taart met één kaarsje erop. En dat doe ik omdat het vandaag precies één jaar geleden is dat ik met deze blog begon.

In dat jaar zijn er 151 van m’n schrijfsels op deze blog terecht gekomen en kreeg ik ook heel veel leuke en interessante reacties van jullie. Voor degenen die in cijfers geïnteresseerd zijn: Ik kreeg tijdens dat jaar 8.970 bezoeken en de laatste maanden krijg ik gemiddeld 40 lezers per dag over de vloer. En daar ben ik heel tevreden mee!

De meest gelezen artikels zijn tot nu toe die over de vooronderstellingen, alles over NLP (via de zoekfunctie), stay hungry stay foolish, de artikels over rapport en die over een heel nieuw brein.

Ik leerde door het schrijven van deze blog ook een aantal nieuwe, toffe mensen kennen. Eén van die mensen vroeg me deze week zelfs om als auteur mee te werken aan een nieuwe blog over time management, efficientie en netwerken enzo. Een heel leuk voorstel waar ik met plezier op ben ingegaan. Vanaf nu zal ik dus af en toe iets in dat verband publiceren op www.slimmerwerken.be. Hopelijk zie ik jullie daar ook terug als trouwe lezers ! ;-)

Dat wil natuurlijk niet zeggen dat ik hier stop met schrijven, integendeel. Mijn nieuwe inzichten en ervaringen in verband met NLP, communicatie, management en persoonlijke groei blijf ik hier met jullie delen.

Voila, genoeg over de eerste verjaardag van deze blog. Allemaal nog een keertje heel hartelijk bedankt om mijn schrijfsels te lezen en erop te reageren! Blijven doen! :-)

En geniet van het lange weekend!

7 opmerkingen:

Jan zei

Hoi Jef

Proficiat met je 1ste jaar ;-).

Ik volg sinds een paar maanden jouw blog. Je lukt erin telkens hele waardevolle berichtjes te schrijven. Ik heb er al veel van opgestoken!
Doe er nog vele jaartjes bij (zegt men dan zeker?).

Ik kijk ook uit naar de komende berichtjes en de leuke samenwerking op www.slimmerwerken.be

Groetjes
Jan

Frank zei

Wow, ik kan al niet wachten op het gouden jubileum van uwen blog.

Tot blogz makker

Tony zei

blog blog... HOERA!
Dikke proficiat!
Op naar t volgend jaar!

Marina Noordegraaf .... zei

Gefeliciteerd, Jef! Erg leuk hoe het schrijven van een blog je in contact brengt met mensen die je anders waarschijnlijk nooit had leren kennen. Meteen maar een RSS-feed op slimmerwerken genomen. In Nederland noemen ze dat dan weer lifehacking. Rare jongens, die Nederlanders :-)

Karen zei

Zoals we altijd samen zingen in 5000 duizend verschillende stemmetjes:
happy birthday to the blog van jef, happy birthday to the blog van jef, happy birthday dear blooooog, happy birthday to the blog!!

Hip hip hip hoeoeoeoeoeoeoeraaaaaaa!
Hip hip hip hoeoeoeoeoeoeraaaaaaa!

Nog vele vele vele jaren, met heel veel inspiratie ...

Ward zei

Gefeliciteerd met deze blog en het éénjarig bestaan ervan. Ik heb deze nog maar net ontdekt en alvast toegevoegd aan mijn favorieten. Ik kom wellicht nog vaak langs om je interessante schrijfsels te lezen.

groeten,
Ward

Anoniem zei

Ola Jef,
gefeliciteerd met 1 jaar hersenspinsel. Mijn ego is gestreeld door het gebruik van je mooie foto...

weblog ziet er zeer verzorgd uit.
af en toe tsjek ik je posts.
Groetjes,
Frank Janse