02 januari 2009

een liefdesbrief voor het nieuwe jaar


Stel je even voor dat je een nieuwjaarsbrief zou schrijven. Niet één voor de oma of opa, maar eentje voor jezelf. Als het ware een liefdesbrief aan je eigen leven... Waarin je alles beschrijft waarvoor je dankbaar bent. En alles wat je jezelf toewenst in het nieuwe jaar.


Wat zou er dan allemaal in jouw brief staan?

Neem de mooie woorden uit je brief mee in 2009 en maak ze waar! Want je verdient het!

4 opmerkingen:

Jari zei

Ik zou schrijven dat ik hopelijk, als ik op mijn sterfbed lig, NIET zal moeten betreuren dat ik iets NIET gedaan heb wat ik WEL had moeten doen.

Jef zei

Laat het dan op dat moment een troost zijn dat er quantumfysici bestaan die ervan overtuigd zijn dat er (vertrekkende vanuit het onzekerheidsprincipe van Heisenberg) een oneindig aantal parallelle werelden bestaan: één voor elke mogelijke wending in het leven.

Moest je dus iets NIET hebben gedaan in je leven, gaan zij ervan uit dat je het in een ander universum WEL zal gedaan hebben...

:-)

martine mussies zei

Dat is een prachtige opdracht! Als meer mensen zo zouden leven, zou de wereld echt een stukje mooier worden, denk ik. Ik wens je heel veel geluk in 2009!

Groetjes van Martine (die hier kwam via SoChicken)

--
www.martinemussies.nl

Anoniem zei

Een gelijkaardige opdracht (iets luguberer) geeft Stephan Covey mee in zijn boeken & cursussen.
Stel je voor dat je je begrafenis voor. Wat zou je willen dat je vrienden, familie, kinderen vertellen op je begrafenis?

Het is lugubere oefening, maar het helpt wel om te zien wat jij belangrijk vind en waar je je prioriteiten echt wil stellen.