24 mei 2008

over snellezen...

Wisten jullie dat jullie allemaal 2 tot 3 keer zo snel kunnen leren lezen? En toch evenveel begrijpen en onthouden van wat je leest?

Ik leerde enkele jaren geleden zelf 'snellezen' en kan jullie dus vanuit m'n eigen ervaring garanderen dat dat heus niet zo moeilijk is. Ik geef er ondertussen ook trainingen over en heb daardoor al veel mensen zich het snellezen eigen zien maken.

Toen
radio Scorpio uit Leuven dat allemaal te weten kwam, vroegen ze me of ik daar iets over wilde vertellen. En daardoor kunnen jullie hier het interview downloaden dat ik deze week op de Leuvense radio mocht geven. Ik vertel in dit interview kort wat snellezen is en geef enkele praktische tips om mee te starten. Het boek waarover ik in het interview spreek, kan je hier vinden.

2 opmerkingen:

AatjeManon zei

Als je wil kan je op youtube nog een aantal tips vinden over snellezen in 7 stappen. "Hoe snellezen: poepsimpel en zonder guru-stuff"

see je

AatjeManon

Snellezen zei

Ik heb dat boek ook gelezen. Erg mooi boek, handige tips. Ik heb alleen moeite dit in praktijk te brengen. Vooral de mentale component moet nog even wat meer aandacht krijgen.