31 augustus 2007

vandaag is blog-dag!

Blog Day 2007

Vandaag is uitgeroepen tot . Dat wil zeggen dat een hele hoop bloggers elk 5 andere, interessante blogs promoten. En dit zijn de blogs die ik jullie graag voorstel:

  • moosability. The moose is loose en loopt rond in de wereld van usability, trouwpartijen en andere levensfeiten. Fris en grappig geschreven en altijd verrassend!
  • midsummer blues. Voor wie ook graag de avonturen Evangeline en haar Liefste en Puppie leert kennen. Evangeline schrijft heel open en eerlijk over haar leven en de dingen die op haar pad komen.
  • NLPmij. De blog van Ben Licher, een NLP collega uit Nederland. Ze schrijft heel begrijpbaar en boeiend over NLP. Een aanrader voor wie NLP beter wil leren kennen!
  • presentation zen. De blog van Garr Reynolds over alles wat met het ontwerpen van presentaties te maken heeft. Heel interessanten bevat veel goeie tips over hoe je presentatie beklijvend te maken.
  • Mable and Harry. Eén van de blogs van Anna Farmery waarin ze elke keer met een verhaaltje of anekdote belangrijke aspecten van motivatie en communicatie aanhaalt.
Veel plezier ermee !

3 opmerkingen:

Frank Gielen zei

Den deze heeft ook naar u verwezen. Thx for the link.

Evangeline zei

Dank je wel, Jef!!
De blog is weliswaar nog maar in de beginfase, maar een duwtje in de rug voelt héél leuk!
Dikke kus,

Cursief Huigje zei

Een interessante keuze!