13 maart 2007

77 leergierige tips

Ik kreeg van een collega de link naar deze 77 manieren om sneller en beter te leren. Voor de leergierigen onder ons is dit een leuke lijst met heel veel interessante links.

4 opmerkingen:

Bianca zei

Beste Jef

Ik weet niet precies wat er aan de hand is met al die nummers (27 veranderingen, 28 reasons for being happy, 6 warning signs for culture, 77 tips om te leren etc etc) maar dit is erg inspirerend! Niet alles hoeft een nummer te hebben om goed over te komen :-). Als je een nummer toevoegt dan kan dat handig zijn, maar als er erg veel nummers zijn dan moet ik een extra vertaalslag maken omdat ik zelf al associaties heb met bepaalde nummers…….
Deze tips ga ik echter zeker gebruiken. Ondanks het aantal dat genoemd wordt…..

Groet,
Bianca

Karen zei

'Write, don't type. While typing your notes into the computer is great for posterity, writing by hand stimulates ideas. The simple act of holding and using a pen or pencil massages acupuncture points in the hand, which in turn stimulates ideas'

En maar lachen met mijn inefficiëntie als ik weer eens pen en papier mee op de trein wil nemen i.p.v. een laptop ... Zo zie je maar, hé! De acupunctuurpuntjes in mijn hand vragen af en toe voor een liefdevolle penstimumatie!!

Karen zei

... oei, oei, ik heb een fout geschreven die ik niet kan laten staan:

ze vragen OM een liefdevolle pen- stimulatie !!

Trek trek aan mijn oor!

Jef zei

@Bianca: Bedankt voor je reactie! Blij dat het voor jou nuttige tips lijken, ondanks de nummers ;-)

@Karen: Je hebt gelijk, lieverd. Ik zal er nooit meer mee lachen. :o)