27 januari 2007

wat vinden jullie van mijn hersenspinsels?

Deze blog bestaat nu bijna drie maanden en dus vond ik het tijd voor wat evaluatie en reflectie. Ik ben daarbij heel geïnteresseerd in jullie mening over mijn schrijfsels en stak daarom een enquete in elkaar.

Ik zou het superfijn vinden als jullie allemaal even de tijd willen nemen om de enquete in te vullen. Het duurt niet langer dan enkele minuten en als beloning krijg je het voorlopige resultaat te zien. ;-)

Als je me nog andere feedback wil geven over m'n blog of je antwoorden graag wat verder toelicht, stuur me dan een mailtje of schrijf een reactie op deze post. Al jullie gedachten zijn meer dan welkom en kunnen me helpen deze blog nog interessanter te maken, zowel voor jou als voor mezelf!!

Ik zou jullie feedback graag over twee weken al verwerken, dus klik nu hier en vul de enquete in! Jullie kunnen ook altijd bovenaan in het (nieuwe) menu op deze blog op 'enquete' klikken om de enquete in te vullen of het resultaat te bekijken.

Alvast keihard bedankt!!

PS: met heel veel dank aan Kris voor z'n technische bijstand!!

2 opmerkingen:

Jef zei

Hallo Luna, bedankt voor je mooie reactie. Ik ben al eens gaan kijken op de website waarover je vertelde en het leef lekker evenement ziet er inderdaad heel interessant uit. Ik ga eens nakijken of het praktisch te regelen valt om in A'dam te geraken die dag...

Dankjewel! Groetjes, Jef

Anoniem zei

Hey Jef,

Ik heb met veel plezier jouw blog gelezen (ik heb het trouwens nog eens van A tot Z doorgelezen en zal daardoor weer te laat slapengaan ;-) ). Opvallend is dat ik weer nieuwe dingen lees, 't is dus maar waar je aandacht naar toegaat. Selectief zicht, selectieve doofheid, selectief hersenwerk, ... bestaat er ook zoiets als "een selectief hart"? Ik vraag het me af. Misschien heb jij daar een idee over?
By the way, wat houd je nog tegen om dat boek, dat je mogelijks al een paar keren in gedachten geschreven hebt, neer te pennen? Wat houd je nog tegen? En wat heb je nodig ...?

Liefs, Nadine